• Ποιοι Είμαστε

    Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

  • Εγγραφές

    Οι εγγραφές στα προγράμματά μας (που προσφέρονται δωρεάν) γίνονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://sen-programs.senja.gr. Το δημοφιλέστερο πρόγραμμά μας, η Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση», απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’ & Γ’ Λυκείου, (15-18 ετών) που φοιτούν σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Την εγγραφή πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα στο σχολείο από τις 16 Σεπτεμβρίου 2019

  • Προγράμματα

    Βασικοί συντελεστές του κάθε προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος επιλέγει να στηρίξει το πρόγραμμα και ο εθελοντής/σύμβουλος, στέλεχος επιχείρησης, που συμμετέχει εθελοντικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site