• Ποιοι Είμαστε

  Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

 • Ημερίδα 27/11

  Σας ευχαριστούμε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε την Ημερίδα & Συνέντευξη Τύπου «Εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα» του Junior Achievement Greece/Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Θέατρο Κολλεγίου Ψυχικού. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ. Στην εκδήλωση θα παραστεί η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και οι Υφυπουργοί Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλης Διγαλάκης. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και την πρόσκληση. 

 • Προγράμματα

  Βασικοί συντελεστές του κάθε προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος επιλέγει να στηρίξει το πρόγραμμα και ο εθελοντής/σύμβουλος, στέλεχος επιχείρησης, που συμμετέχει εθελοντικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

 • Νέα

  Τέσσερις Έλληνες στους καλύτερους καθηγητές μαθητικής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη

  Το JA Europe βράβευσε τους καθηγητές Θάνο Καραμήτσα - Ελένη Μαρκοπούλου από το Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού και Γεωργία Γιωτοπούλου - Γιώργο...

 • Εθελοντές

  Το μοντέλο υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας βασίζεται στη στενή συνεργασία στελεχών επιχειρήσεων και καθηγητών των σχολείων. Από την πιλοτική εφαρμογή των προγραμμάτων το 2005 μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 1500 στελέχη που προέρχονται από διάφορες επιχειρήσεις της ελληνικής επικράτειας.

   

   

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site