• Ποιοι Είμαστε

  Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

 • Ημερίδα 27/11

  Μεγάλη ήταν η επιτυχία της Ημερίδας «Εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα» του JA Greece που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Εντυπωσίασαν τα αποτελέσματα της ΠΡΩΤΗΣ έρευνας στα Γυμνάσια και Λύκεια, η Μαρία Κοκάλα, η Αθηνά Λορεντζιάδη, ο Δημήτρης Μασκαλίδης και ο Παναγιώτης Χάνιος συγκίνησαν πολύ λέγοντας πως η Εικονική Επιχείρηση άλλαξε τη ζωή τους, ενώ η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε την εισαγωγή μαθήματος επιχειρηματικότητας στα σχολεία με τη συμβολή του JA Greece. Δείτε ολόκληρη την ομιλία της Υπουργού Παιδείας εδώ.

 • Προγράμματα

  Βασικοί συντελεστές του κάθε προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος επιλέγει να στηρίξει το πρόγραμμα και ο εθελοντής/σύμβουλος, στέλεχος επιχείρησης, που συμμετέχει εθελοντικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

 • Νέα

  Η μαθητική επιχειρηματικότητα μπήκε στο επίκεντρο μετά την Hμερίδα του JA Greece

  Συγκίνησαν οι καθηγητές, οι εθελοντές και τα παιδιά «επιχειρηματίες» ενώ έγινε σημαντική ανακοίνωση από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη...

 • Εθελοντές

  Το μοντέλο υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας βασίζεται στη στενή συνεργασία στελεχών επιχειρήσεων και καθηγητών των σχολείων. Από την πιλοτική εφαρμογή των προγραμμάτων το 2005 μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 1500 στελέχη που προέρχονται από διάφορες επιχειρήσεις της ελληνικής επικράτειας.

   

   

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site