Λουκάς Πηλίτσης Μέλος ΣΕΝ/JA Greece - EOS Capital Partners, Partner

Έμπειρος Venture Capital και Private Equity επενδυτής, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Πριν την Anchorstone Partners, όπου είναι ιδρυτικό μέλος και CEO από την ίδρυσή της το 2015, το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 21 χρόνια διεθνούς καριέρας και ήταν συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Venture Capital και Private Equity group του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Προηγουμένως, ήταν στη State Street, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στην επενδυτική τραπεζική, venture capital και private equity, στρατηγικό σχεδιασμό και διαχείριση κινδύνου, σε Βοστόνη, ΗΠΑ και Λονδίνο.

Κατέχει πτυχίο Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών, LLM στο διεθνές χρηματοοικονομικό δίκαιο από τη Νομική Σχολή της Βοστώνης και MSF από το κολέγιο της Βοστώνης.

Είναι απόφοιτος του executive development προγράμματος από το Wharton School του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, ΗΠΑ και συχνός ομιλητής σε χρηματοοικονομικά συνέδρια στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Λουκάς είναι μέλος του ΔΣ στο SEN-Junior Achievement στην Ελλάδα και μέλος της Επιτροπής Καινοτομίας, Εκπαίδευσης και Επιχειρηματικότητας στο Ελληνικο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site