Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου Μέλος ΣΕΝ/ JA Greece Δικηγόρος

Η Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, με εικοσαετή ενεργή παρουσία στο χώρο της διανοητικής ιδιοκτησίας, διετέλεσε επικεφαλής νομικών υπηρεσιών εταιρειών από όλο το φάσμα της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Ως διαχειρίστρια εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου και Συνεργάτες», η οποία αριθμεί 22 συνεργάτες, καλύπτει επιτυχώς όλο το φάσμα των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας (πνευματικής και βιομηχανικής), της νομοθεσίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και της νομοθεσίας Προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο αυτό, η δικηγορική εταιρεία «Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου και Συνεργάτες» διενεργεί IP και Data Protection Audits για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών και venture capitals ενώ σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα προστασίας των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας για εταιρείες όπως η Microsoft Corp. και η Business Software Alliance, έχοντας λάβει βραβεία για την υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών και έχοντας αναγνωριστεί ως toptier δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα από τον έγκριτο νομικό οδηγό Legal 500.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site