Νέα

 • Έγκριση διεξαγωγής εκπαιδευτικών δράσεων του JA Greece 2020-2021

  19 January 2021

  Κατεβάστε την έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ για τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών δράσεων του JA Greece "Εικονική Επιχείρηση" και "Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας" για μαθητές/-τριες Δ.Ε. της χώρας για το σχ. έτος 2020-2021.

 • Εγγραφές έως τις 15 Ιανουαρίου για τη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021

  07 January 2021

  Το αγαπημένο project μαθητών, καθηγητών και εθελοντών-μεντόρων, η «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», ξεκίνησε δυναμικά σε πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα! Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και του χρόνου που απαιτήθηκε για την προσαρμογή στην τηλεκπαίδευση, το JA Greece δίνει παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου 2021 για την εγγραφή Γυμνασίων/Λυκείων στο jagreece.org/registrations.

 • Το εορταστικό μήνυμα του Προέδρου του JA Greece Mάρκου Βερέμη

  23 December 2020

  Αυτήν την δύσκολη χρονιά που πέρασε, το Junior Achievement Greece, όπως όλοι μας, δοκιμάστηκε. Χωρίς αμφιβολία σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα και μεταφέραμε όλες μας τις δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Ήμασταν έτοιμοι όσο λίγοι, έχοντας επενδύσει από καιρό στην απαραίτητη υποδομή και τις κατάλληλες δεξιότητες.

 • Πρόσκληση σε webinar με θέμα "Εναλλακτικές επαγγελματικές διαδρομές: Προσωπικές ιστορίες"

  08 December 2020

  To JA Greece στο πλαίσιο του προγράμματοςεπαγγελματικούπροσανατολισμού "My Career", το οποίο συνδιοργανώνει με την NN Hellas, σας προσκαλεί στο webinar με τίτλο: "Εναλλακτικές επαγγελματικές διαδρομές: Προσωπικές ιστορίες", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00.

 • Δράση #staytech του JA Greece: Συγκέντρωσε δωρεές και εξοπλίζει δημόσια σχολεία με πάνω από 2.500 φορητούς υπολογιστές

  02 December 2020

  Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Junior Achievement Greece για να συμβάλλει στην τεχνολογική αναβάθμιση των δημόσιων σχολείων και να διευκολυνθεί η τηλεκπαίδευση. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο οργανισμός ξεκίνησε τη δράση #staytech και κατάφερε να συγκεντρώσει από δωρεές πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site