Νέα

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου Εμπορικές Εκθέσεις «Trade Fair 2012»

15 February 2012

Εμπορικές Εκθέσεις «Trade Fair 2012»

«Οι μαθητές  καινοτομούν παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες»

To Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA GR) διοργανώνει δύο Πανελλαδικές Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις «Trade Fair 2012», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 2 και 9 Μαρτίου 2012 αντίστοιχα. Η Εμπορική Έκθεση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής και η Εμπορική Έκθεση της Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» στη Θεσσαλονίκη.

Οι Εκθέσεις υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στα πλαίσια του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» το οποίο διοργανώνεται από το ΣΕΝ/JA GREECE σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Στις εκδηλώσεις «Trade Fair 2012» θα συμμετάσχουν οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» για το σχολικό έτος 2011-2012 και θα παρουσιάσουν στο κοινό τις επιχειρηματικές τους ιδέες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δημιούργησαν.

Σκοπός τους είναι να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν ή την υπηρεσία τους μέσα από το περίπτερο το οποίο θα στήσουν. Η αξιολόγηση των συμμετοχών θα γίνει από κριτική επιτροπή. Για την αξιολόγηση θα ληφθούν υπόψη η καινοτομία, η ποιότητα και ο αντίκτυπος που έχουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στο περιβάλλον και στη κοινωνία.

Η ομάδα η οποία θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «JA-YE Europe Trade Fair 2012» που θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 28-30 Μαρτίου 2012.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Citi, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), του The Mall Athens, του Mediterranean Cosmos, της General Mills, της Chipita AE, της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του British Council.


 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site