Νέα

Δελτίο Τύπου Εμπορικές Μαθητικές Εκθέσεις «Trade Fairs 2013»

08 February 2013

Εμπορικές Μαθητικές Εκθέσεις «Trade Fairs 2013»

Καινοτομία και επιχειρηματικότητα εξ απαλών ονύχων!

Μαθητές παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 To Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA GR) διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά δύο Πανελλαδικές Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις, με τίτλο «Trade Fairs 2013», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2013, αντίστοιχα. Η Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AIT (ΑthensInformation Technology), στην Παιανία Αττικής και της Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο MediterraneanCosmos.

Οι Εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο υλοποιείται από το ΣΕΝ/JA GREECE, σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» για το σχολικό έτος 2012-13, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις επιχειρηματικές τους ιδέες,προωθώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν ή την υπηρεσία τους. Για την αξιολόγηση των συμμετοχών, η οποία γίνεται από έμπειρη κριτική επιτροπή, θα ληφθούν υπόψη άξονες, όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και ο αντίκτυπος που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «JA-YE European Trade Fair 2013», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη  Ρίγα της Λετονίας, στις 13-15 Μαρτίου.

Κύριοι χορηγοί του προγράμματος είναι η Allianz Ελλάδος,  η Citi, η General Mills και η SAP HELLAS. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη χορηγία του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AIT, του Mediterranean Cosmos, της ΑΒ Βασιλόπουλος, της Chipita AE, της Apivita, της Coca-Cola Τρία Έψιλον και την υποστήριξη της S&Β Βιομηχανικά Ορυκτά. Xορηγοί επικοινωνίας είναι το capital.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DeeJay 95.2 και Rock Fm 969, η εφημερίδα Κεφάλαιο και το Pathfinder.gr. Χορηγός μεταφοράς των μαθητών είναι η AEGEAN AIRLINES.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site