Νέα

Αποτελέσματα On - line Εθνικού Τελικού "Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας

29 May 2017

Την Παρασκευή, 26 Μαϊου 2017 και ώρα 15.00 – 16.30,  διεξήχθη διαδικτυακά ο Εθνικός Τελικός Διαγωνισμός του προγράμματος «Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας».

Διαγωνίστηκαν 10 μαθητικές ομάδες οι οποίες παρουσίασαν τις ιδέες τους και οι οποίες κρίθηκαν από τους κριτές του ΝΝ. Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς περισσότερες από εξήντα μαθητικές ομάδες από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας, έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας» και προσπάθησαν μέσω των ιδεών τους να λύσουν ένα κοινωνικό πρόβλημα ή να καλύψουν μία κοινωνική ανάγκη με στόχο την ενθάρρυνση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Βασικός υποστηρικτής σε όλα τα στάδια του προγράμματος ήταν ο Παγκόσμιος Χορηγός του προγράμματος, ΝΝ. Η ΝΝ Hellas υποστήριξε το πρόγραμμα μέσω εθελοντών σε όλα τα στάδια και βοήθησε τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες αλλά και να εντρυφήσουν στο πεδίο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Οι κριτές της ΝΝ ήταν οι ακόλουθοι:

1.     Αγγελόπουλος Νίκος  

2.     Αλαμάνος Ευάγγελος

3.     Βουρδόλης Αλέξανδρος

4.     Χασαπόπουλος Νίκος

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα αποτελέσματα για τις τρεις πρώτες ομάδες του On line Διαγωνισμού! Ένα τεράστια μπράβο και ευχαριστώ σε όλες τις μαθητικές ομάδες για την δουλειά τους και είμαστε βέβαιοι ότι περιμένουμε πολλά από άυτές στο μέλλον!

1η Νικήτρια Ομάδα: Doukas Three – Εκπαιδευτήρια Δούκα

2η Νικήτρια Ομάδα: Orbis – Εκπαιδευτήρια Μπουγά

3η Νικήτρια Ομάδα: Wheels of Travel – Κολλέγιο Pierce

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site