Νέα

Σας παρουσιάζουμε τους Doukas Three

04 September 2017

Η ομάδα Doukas Three των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κέρδισε τον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας την προηγούμενη σχολική χρονιά!

 

Η εμπειρία μας στον Διαγωνισμό ήταν απλά μοναδική.

Χάρη στην καθηγήτρια μας Κ. Σοφία Σερδαρη που μας προώθησε να πάρουμε μέρος και να ζήσουμε αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Για να προετοιμαστούμε καθόμασταν ώρες στο σχολείο προσπαθώντας να βρούμε ιδέες, λύσεις και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το όραμα μας αληθινό. Όταν δεν ήμασταν μαζί ,μιλάγαμε με βιντεοκλήση ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε ώρες και υλικό.

Όταν μας ανακοίνωσαν ότι βγήκαμε πρώτοι μας έφυγε το άγχος και ξέραμε ότι δικαιωθήκαμε από την σκληρή δουλειά. Αλλά η προετοιμασία μας για το παγκόσμιο επίπεδο ήταν αρκετά πιο δύσκολη και απαιτητική. Μας ζητήθηκε να δουλέψουμε και το καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί η εργασία μας που δεν ήταν όσο δύσκολο περιμέναμε . Χάρη στην σχέση μεταξύ μας η ώρα κυλούσε πιο εύκολα.

Παρά τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο μας ξέραμε ότι είχαμε ένα σημαντικό στόχο, να εκπροσωπήσουμε όχι μόνο την χώρα μας αλλά και το σχολειό μας .Κατά την γνώμη μας αυτό που μας έκανε να δουλέψουμε με αφοσίωση και πάθος ήταν η συνεργασία και η ομαδικότητα μας. Δεθήκαμε περισσότερο μεταξύ μας αλλά και μέσο αυτού του πρότζεκτ μάθαμε πολλά για την κοινωνία και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ήμαστε πιο

Συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα της χώρας μας.  Ήμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε μια τέτοια εργασία και να συνεργαστούμε με πολλές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

Θα μας μείνει αξέχαστη η όλη εμπειρία και θα κουβαλάμε για πάντα τις διακρίσεις που είχαμε σε αυτόν τον διαγωνισμό

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

 

Σιλια,Βασίλης,Κάτια

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site