Νέα

Πιστοποίηση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων 2017-18

09 October 2017

To ESP-Πιστοποίηση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων καλωσορίζει τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που θα συμμετάσχουν στην Εικονική Επιχείρηση για το σχολικό έτος 2017-18! To ESP αποτελεί μία διεθνή πιστοποίηση μέσω της οποίας οι μαθητές αναγνωρίζουν την επαγγελματική εμπειρία και τις δεξιότητες που απέκτησαν μέσω της Εικονικής Επιχείρησης.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή! Οι μαθητές μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας συμπληρώνουν καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δύο ερωτηματολόγια αυτο-αξιολόγησης. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος παρά μόνο η κρίση τους για το πως βλέπουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους.

Το πρώτο ερωτηματολόγιο τους δίνει μία εικόνα τους εαυτού τους στα αρχικά στάδια της Εικονικής Επιχείρησης ενώ το δεύτερο τους βοηθάει να αξιολογήσουν τη βελτίωση τους ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται.Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές δίνουν μία εξέταση On - line βασισμένη σε ύλη αλλά και στην πρακτική εμπειρία του προγράμματος έτσι ώστε να αποκτήσουν το πιστοποιητικό!

Πανευρωπαϊκά μέχρι σήμερα, 8.000  μαθητές έχουν αποκτήσει την πιστοποίηση ενώ μόνο την προηγούμενη σχολική χρονιά στην Ελλάδα το απέκτησαν σχεδόν 200 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Τόσο τα ερωτηματολόγια αυτο-αξιολόγησης όσο η τελική εξέταση είναι χωρίς κόστος για όλους τους μαθητές χάρη στη χορηγία της Εθνικής Τράπεζας και της Citibank!

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site