Νέα

Διαγωνισμός European Money Quiz για μαθητές 13-15 ετών

21 February 2018

Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού μαθητών ηλικίας 13-15 ετών, και προετοιμασίας για τους Διαγωνισμούς μεταξύ σχολικών τάξεων που θα πραγματοποιηθούν σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο για πρώτη φορά το 2018. Διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε συνεργασία με το ΣΕΝ/ JA Greece.

 

Ο Εθνικός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στις 11:00 π.μ. και ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την Τρίτη 8 Μαΐου 2018. Στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό θα συμμετάσχουν, εκτός της Ελληνικής, οι νικήτριες τάξεις των αντίστοιχων εθνικών διαγωνισμών από τις χώρες: Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 2 Μαρτίου 2018 μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού, όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site