Νέα

4ος Διαγωνισμός Start-up του ΣΕΝ/JA Greece

07 March 2018

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο 4ος Διαγωνισμός "Start-Up" του ΣΕΝ / JA Greece είναι προ των πυλών!

Το Concept: To πρόγραμμα "Start Up" δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές 19-30 ετών να δημιουργήσουν και να αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας της δικής τους επιχείρησης, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες της επιχείρησης. Ομάδες φοιτητών συνεργάζονται μεταξύ τους και με την υποστήριξη έμπειρων μεντόρων, καθηγητών και στελεχών της αγοράς, αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές/-τριες δημόσιων και ιδιωτικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολλέγια). Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, με την προϋπόθεση ότι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα 3 έως 5 ατόμων (μπορεί να είναι από διαφορετικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και κατευθύνσεις σπουδών).

Διαδικασία: Κάθε ομάδα φοιτητών θα δουλέψει για ένα διάστημα περίπου 2 μηνών με στόχο να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής ιδέας. Οι 10 καλύτερες προτάσεις θα βραβευτούν στον Διαγωνισμό Start-up του ΣΕΝ / JA Greece που θα γίνει τέλος Μαίου, ενώ η τελική νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα γίνει στη Λετονία τέλος Ιουνίου (με όλα τα έξοδα καλυμμένα).

Δήλωση Συμμετοχής: Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 8 έως 18 Μαρτίου και όσες ομάδες επιλεχθούν, θα κληθούν σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης στα τέλη Μαρτίου. Βασικό κριτήριο για την επιλογή των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα είναι η καινοτομία της Επιχειρηματικής Ιδέας που θα προτείνουν και η προοπτική που αυτή η ιδέα έχει να υλοποιηθεί. Κάντε ΤΩΡΑ την αίτηση και ετοιμαστείτε για Λετονία!

Διαδικασία μετά την επιλογή: Κάθε ομάδα φοιτητών θα δουλέψει για ένα διάστημα περίπου 2 μηνών με στόχο να προετοιμάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής ιδέας. Οι 10 καλύτερες προτάσεις θα βραβευτούν στον Διαγωνισμό Start-up του ΣΕΝ / JA Greece που θα γίνει τέλος Μαίου, ενώ η τελική νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα γίνει στη Λετονία τέλος Ιουνίου (με όλα τα έξοδα καλυμμένα).

Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site